Thursday, April 9, 2015

Increased Carbohydrate intake is far more important cause of obesity than increased Fat intake.



الدراسات السكانية وبيانات المسوح تظهر انخفاضا في نسبة السعرات الحرارية الغذائية من الدهون خلال  التسعينيات 1990s ولكن زيادة في انتشار السمنة (Prentice and Jebb, 1995 and www.cdc.gov/nchs/nhanes.htm)
 وكان هذا الانخفاض في نسبة من النظام الغذائي من السعرات الحرارية من الدهون على الرغم من الزيادة الإجمالية في استهلاك السعرات الحرارية وبالتالي فإن القيمة المطلقة من الدهون في النظام الغذائي ثابتة نسبياأيضا، انخفضت مستويات النشاط البدني خلال نفس الفترة والتي يمكن أيضا أن تسهم في زيادة نسبة البدانةومع ذلك، أثارت هذه البيانات، جنبا إلى جنب مع  دراسات فقدان الوزن  أن الوجبات الغذائية قليلة الدسم ليست أكثر فعالية لفقدان الوزن من الوجبات الغذائية الغنية بالدهون.

 هذه الدراسات اظهرت اهمية المواد الغذائية الرئيسية الأخرى، تحديدا الكربوهيدرات بشكل رئيسي،  في تطوير البدانة والتمثيل الغذائي  الذي يؤدي إلى متلازمة الأيض بشكل خاص عن طريق تقليل الدهون في النظام الغذائي و بالتالى زيادة لاحقة في الكربوهيدرات الغذائية(CHO). 
نوع الكربوهيدرات مهم ايضا على وجه الخصوص، لذلك فان نوعية الكربوهيدرات بدلا من كمية الكربوهيدرات في النظام الغذائي الان محور التحقيق المكثف.

Population Studies and data surveys show a drop in food calories from fat during the nineties 1990s, but an increase in the prevalence of obesity (Prentice and Jebb, 1995 and www.cdc.gov/nchs/nhanes.htm).

This decline was in the proportion of the diet of calories from fat in spite of the overall increase in calorie consumption and therefore the absolute value of fat in the diet was relatively constant. Also, levels of physical activity decreased during the same period, which can also contribute to increasing the proportion of obesity. 

However, these data have raised, along with the weight loss that low-fat diets are not more effective for weight loss than high-fat diets studies.

These studies demonstrated the importance of other key nutrients, specifically carbohydrates mainly in the development of obesity and  metabolic syndrome, in particular by reducing the fat in the diet and thus a subsequent increase in dietary carbohydrate (CHO).
Carbohydrate type is also particularly important, so the quality of carbohydrates instead of the amount of carbohydrates in the diet is now the focus of intense investigation.


http://www.weightforce.com/sliders/view/21

No comments:

Post a Comment